gram.pl

Ochrona prywatności

Dział Obsługi Klienta

Co to są pliki Cookie i do czego są wykorzystywane?

Dla zwiększenia wydajności oraz wygody korzystania z naszej strony stosujemy technologię anonimowo pobieranych plików Cookie. Są to pliki zapamiętywane przez Twoją przeglądarkę internetową podczas logowania (podania Twojego loginu oraz hasła), kiedy to na dysku twardym komputera zostaje utworzony plik Cookie, zawierający przydzielony Ci przez system specjalny, unikalny klucz. Wraz z kolejnym wejściem na naszą stronę gram.pl, nasz serwer sprawdza czy posiadasz plik Cookie i czy zapisany w nim klucz jest prawidłowy. Jeśli tak, logowanie następuje automatycznie i nie musisz podawać każdorazowo żadnych dodatkowych informacji. Cały proces trwa dosłownie ułamek sekundy.

Utworzenie pliku Cookie w żaden sposób nie narusza twojej prywatności. Informacje w nim zawarte mogą zostać wykorzystane jedynie przez naszą stronę internetową. Wyłączenie obsługi plików Cookie nie wpływa negatywnie na zawartość lub działanie naszych stron, choć może zmniejszyć wygodę korzystania z serwisu.

Z czym wiąże się wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych podawanych podczas tworzenia konta ja.gram.pl lub przy składaniu zamówienia w sklepie gram.pl?

Po wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych, Twoje dane zostaną umieszczone w naszej bazie i będą przetwarzane dla potrzeb grupy kapitałowej Action S.A.. Dodatkowo dokonując na Gram.pl transakcji użytkownik wyraża zgodę na przekazanie swojego adresu e - mail do Ceneo SA z siedzibą we Wrocławiu oraz na przetwarzanie przez Sklep oraz Ceneo SA, swoich danych osobowych w celu wypełnienia ankiety z opinią o dokonanej transakcji w Sklepie zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 ). Poza wymienioną powyżej sytuacją twoje dane nie będą w żaden sposób udostępniane osobom trzecim.

W jaki sposób mogę usunąć moje dane z bazy gram.pl?

Jeśli chcesz usunąć swoje dane osobowe z naszej bazy, skontaktuj się z naszym działem Obsługi Klienta. Twoje dane zostaną usunięte w ciągu 24 godzin od otrzymania przez nas zgłoszenia.

Powrót do strony głównej działu pomocy
©2005-2017 gram.pl
Skontaktuj się z nami! Chętnie odpowiemy na Twoje pytania w godzinach 9:00 - 17:00. +48 22 327 08 81 dok@gram.pl Zamknij